Acasa / Despre AdBlue®

Despre AdBlue®

Ce este AdBlue?

AdBlue este marcă înregistrată pentru AUS32 , o solutie apoasa , uree 32,5% , care este utilizat cu sistemul de reducere catalitică selectivă ( SCR ) pentru a reduce emisiile de oxizi de azot de la eșapamentul vehiculelor diesel . AdBlue este o soluție 32,5 % de înaltă puritate uree în apă demineralizată , care este clar , non - toxic si sigur de manevrat. Este non exploziv , non inflamabil , nici nocive pentru mediu . AdBlue este clasificat în categoria de risc minim de fluide transportabile . Acesta nu este un combustibil , nici un aditiv pentru combustibili și trebuie să fie utilizate într-un rezervor dedicat în vehicul grele . Acesta este alimentată într -un mod similar cu realimentare diesel.

Cum se foloseste?

Toate mașinile care au injecție de AdBlue vor necesita reumplerea ocazională a rezervorului dedicat pentru această soluție. Din fericire, nu trebuie să faci asta de fiecare dată atunci când realimentezi cu carburant. Mai mult decât atât, mașina va avea un indicator în bord care te va avertiza din timp de această necesitate, deci nu ar trebui să fie o surpriză nevoia de AdBlue.

Alimentarea unui vehicul cu această soluție este relativ simplă. Trebuie doar să găsești rezervorul dedicat, să desfiletezi capacul și să torni cu grijă folosind o pâlnie curată. Unii producători oferă soluții AdBlue cu tot cu o pâlnie specială, care se înfiletează pe rezervorul dedicat și nu îți permite să verși nici măcar o picătură de soluție. Dacă îl cumperi la o canistră mai mare, vei fi nevoit să folosești o pâlnie și să alimentezi cu grijă, pentru că nu vrei ca soluția aceasta să ajungă pe metalele mașinii tale.

AdBlue nu este coroziv și nici toxic, însă poate să lase pete și nu îți face bine dacă îți atinge pielea. Așadar, trebuie procedat cu multă atenție și nu strică să te ajute un prieten care să țină pâlnia sau bidonul de AdBlue atunci când alimentezi, mai ales dacă gura de realimentare a rezervorului de AdBlue este într-o poziție dificil de accesat. Avem cu toții exercițiu în acest domeniu de la alimentarea cu lichid de parbriz dintr-un bidon de cinci litri, deci știți sigur la ce mă refer când spun că trebuie doar puțină atenție și răbdare atunci când torni.

Cum functioneaza?

  • Prin convertorul catalitic cu două sensuri (1) si prin filtrul de particule Diesel (2).
  • Se introduce solutie AdBlue®(3).
  • În urma unei reactii termice solutia AdBlue® este descompusă în amoniac.
  • În interiorul catalizatorului SCR (4), amoniacul reactionează cu oxidul de azot
  • Nocivul oxid de azot este transformat în azot si apă, substante ce sunt tolerate mult mai bine de către mediul înconjurător.

V-ALL BLue

Contacteaza-ne

Telefon: 0744 314 400
Email: office@v-allblue.ro
Adresa: Str. Negru Voda, nr. 120, Curtea de Arges
CUI 33162769

Scrieti-ne
Lasati un comentariu si va vom raspunde cat mai curand posibil.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.