Ce trebuie sa stii despre utilizarea AdBlue

Ce trebuie sa stii despre utilizarea AdBlue

Acasa / Noutati / Ce trebuie sa stii despre utilizarea AdBlue

Ce trebuie sa stii despre utilizarea AdBlue

Noutati

Cum știu dacă vehiculul meu are nevoie de AdBlue?  

AdBlue trebuie utilizat numai la mașinile diesel echipate cu un sistem SCR. Merită să căutați în jurul vehiculului dvs. un capac de umplutură AdBlue, de obicei găsit lângă umplutura de combustibil, în portbagaj sau sub capotă.
Numele modelului vă poate ajuta să identificați dacă vehiculul dvs. necesită AdBlue. Modelul vehiculului poate avea în el literele „SCR” sau „Albastru”, ceea ce indică necesitatea AdBlue. Cu cât este mai nouă mașina diesel, cu atât este mai probabil să aveți nevoie de AdBlue. În caz de îndoială, consultați manualul vehiculului sau întrebați dealerul de la care ați cumpărat mașina.

Ce ar trebui să știu despre utilizarea AdBlue?

Utilizarea apei în loc de AdBlue - Pe scurt, nu trebuie să folosiți apă în loc de AdBlue sau să adăugați apă în orice caz. AdBlue este un amestec de uree și 67,5% apă dezionizată. În cazul în care apa de la robinet conține o mulțime de minerale și ioni care dăunează sistemului de tratare a evacuării vehiculului.

Folosind Adblue în rezervorul meu de combustibil diesel -  AdBlue greșește în mod obișnuit cu un aditiv de combustibil atunci când este de fapt un fluid de evacuare, care nu trebuie amestecat niciodată cu motorina. Adăugarea AdBlue în rezervorul dvs. de combustibil poate provoca pagube în valoare de mii de kilograme în rezervorul, pompa și sistemul dumneavoastră de injecție. Pentru a preveni acest lucru, AdBlue este identificat cu ușurință printr-o duză albastră și un capac de umplere albastru.

Dacă din greșeală adăugați AdBlue în rezervorul de combustibil din greșeală, este important să nu porniți motorul. În cel mai rău caz, acest lucru ar putea provoca suficiente daune pentru a-ți scoate vehiculul. Rezervorul de combustibil va trebui să se scurgă și conținutul eliminat în siguranță înainte de a-l putea reumple. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să apelați compania dvs. de repartizare sau garaj local.

Dacă rămâneți fără AdBlue -  Motorul dvs. nu va fi deteriorat dacă rămâneți uscat de Adblue, majoritatea motoarelor limitează automat performanțele motorului atunci când consumurile AdBlue sunt epuizate. Unele vehicule pot fi chiar programate să nu pornească motorul până când nu există AdBlue în rezervor.

Majoritatea vehiculelor noi vor avea la bord un sistem de informații despre șoferi, care vă anunță dacă circulați redus pe AdBlue. Deși lipsa AdBlue nu vă va dăuna direct vehiculului. Merită să ne amintim, însă, că nefolosirea AdBlue într-un vehicul cu sistem SCR nu contravine legii.

Contaminarea AdBlue -  AdBlue este ușor susceptibilă la contaminarea din praf, murdărie, ulei, grăsimi și alte substanțe. Este important să vă asigurați că atunci când reumpleți vehiculul dvs. dintr-un rezervor AdBlue, vă veți garanta puritatea. Din acest motiv, dacă vă vărsați AdBlue, acesta nu poate fi folosit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NOUTATI

Articole asemanatoare

Postari Recente in Blog

V-ALL BLue

Contacteaza-ne

Telefon: 0744 314 400
Email: office@v-allblue.ro
Adresa: Str. Negru Voda, nr. 120, Curtea de Arges
CUI 33162769

Scrieti-ne
Lasati un comentariu si va vom raspunde cat mai curand posibil.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.