Importanța utilizării AdBlue original

Importanța utilizării AdBlue original

Acasa / Noutati / Importanța utilizării AdBlue original

Importanța utilizării AdBlue original

Noutati

Standardul Euro Standardele europene de emisii, cunoscute sub numele de standardele Euro, sunt limitele maxime ale emisiilor poluante pentru vehiculele rutiere, stabilite de Uniunea Europeană. Standardul Euro 6.2 se numește și Euro 6.d-TEMP. În ianuarie 2020, standardul Euro 6.3, cunoscut și sub numele de Euro 6.d sau Euro 6.d full, va fi următorul ce va trebui respectat.

Modul "LIMP"

Atunci când un vehicul a rămas fără AdBlue®, acesta trece în ceea ce noi, în industrie, numim „modul limp”, unde performanța motorului este redusă pentru a limita emisiile, forțând operatorii vehiculului să se reumple. Acest lucru a dat naștere la introducerea și utilizarea ilegală a „emulatorilor”; un dispozitiv electronic care păcălește sistemul să creadă că rezervorul AdBlue® este plin, permițând vehiculului să funcționeze normal, fără el. 

Ai grijă! Nu toate soluțiile pentru uree sunt AdBlue ®

Este destul de imposibil să faceți lichid de casă la standardele de calitate ale sistemului SCR al vehiculelor dvs. trebuie să funcționeze corect. Pentru început, în timp ce urea chimică se găsește în urina animală și umană (alături de multe alte elemente), aceasta se află în concentrații mult mai mici și cu siguranță nu este lichidul de puritate ridicată, produs chimic de care sistemul dumneavoastră are nevoie.

AdBlue® este o marcă comercială înregistrată a Verband der Automobilindustrie (VDA), Asociația Germană a Industriei Auto, pentru un lichid fabricat cu uree 32,5% și apă deionizată 67,5%. Doar lichidul de evacuare diesel produs la standardele ISO 22241 în condiții clinice extrem de pure poate fi acreditat de VDA și publicizat legal ca AdBlue®.

Pentru a îndeplini standardele, AdBlue® trebuie de asemenea depozitat și vândut în containere curate, sigilate corespunzător, confecționate din materiale care nu se vor coroda atunci când sunt în contact cu fluidul, cum ar fi oțelul inoxidabil și polipropilena, pentru a proteja împotriva contaminării fluidului - ceva care nu este garantat atunci când cumpărați un lichid la preț redus.

Pericolele de a cumpăra „AdBlue®” ieftin, neacreditat

Vedem tentația de a găsi o soluție mai ieftină online - puteți salva compania o mulțime rapidă și să ne gândim: „Ce poate fi atât de diferit în fluid? Probabil este doar un nume de marcă? ” Gresit! Din păcate, vei fi doar vreodată un erou pe termen scurt. În cele din urmă, cumpărarea unui fluid mai ieftin costă compania mai mult decât achiziționarea ofertei reale în primul rând. Și iată de ce…

• Sistemul SCR al vehiculului este extrem de sensibil la orice impurități din soluția de uree; cu chiar și cele mai mici cantități capabile să o deterioreze grav. Pentru a fi acreditat VDA, AdBlue® a trebuit să fie fabricat și depozitat în condiții extrem de pure pentru a preveni orice contaminare. Cu toate acestea, lichidul neacreditat nu a fost aprobat ca respectând aceste standarde, ceea ce vă lasă în pericol de daune de £ 0000 de daune aduse SCR și timpului de inactivitate costisitor care trece cu vehiculul dvs. în afara drumului.

• Majoritatea producătorilor de vehicule și echipamente nu acceptă cereri de garanție dacă se folosește lichid de evacuare diesel neautorizat. O garanție invalidată, combinată cu faptul că vehiculul dvs. este mult mai probabil să aibă o problemă atunci când se utilizează lichid ieftin, non pur, înseamnă că veți rămâne cu o factură grea la sfârșit!

• Lichidele neacreditate nu sunt adesea la fel de concentrate ca AdBlue® pentru a permite reducerea prețului. Soluțiile diluate cresc ritmurile de consum, ceea ce înseamnă că trebuie să cumpărați lichidul mai regulat, ceea ce îl face mai scump pe termen lung.

• Administratorii de flote care folosesc în cunoștință de cauză un produs inferior, care nu respectă ISO 22241, încalcă legislațiile privind emisiile, ceea ce duce la amenzi potențiale și daune de reputație!

3 sfaturi de top pentru a vă asigura că cumpărați oferta reală!

Desigur, există întotdeauna șansa să nu cumpărați intenționat o alternativă ieftină AdBlue®, dar, din păcate, ați fost o victimă a furnizorului care a încercat să-și transmită produsul ca pe un lucru real. Pentru a vă ajuta să spuneți realitatea din fals, iată sfaturile noastre de top:

1. Căutați „Soluție Urea” sau nume similare. Acesta este un mod al furnizorilor de a vă ocoli să nu poată apela în mod legal produsul lor AdBlue®.

2. Verificați ambalajul pentru a menționa că este produs în conformitate cu ISO 22241. Un număr de lot urmărire va fi, de asemenea, prezent dacă este produsul autentic AdBlue®. 

3. Un furnizor de renume va furniza cu plăcere o copie a certificatului VDA - de obicei acestea vor putea fi descărcate de pe site-ul lor web. În mod alternativ, puteți verifica întotdeauna baza de date a mărcilor și licențiatelor VDA aici .

Dacă sunteți responsabil pentru AdBlue® pe site, asigurați-vă că cumpărați oferta reală pentru a evita timpul de întrerupere, garanțiile nevalide și încălcările potențiale ale reglementărilor de emisii. Dacă prețul pare prea bun pentru a fi adevărat, aproape întotdeauna este ...

 

NOUTATI

Articole asemanatoare

Postari Recente in Blog

V-ALL BLue

Contacteaza-ne

Telefon: 0744 314 400
Email: office@v-allblue.ro
Adresa: Str. Negru Voda, nr. 120, Curtea de Arges
CUI 33162769

Scrieti-ne
Lasati un comentariu si va vom raspunde cat mai curand posibil.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.