Cum completez cu lichid AdBlue?

Cum completez cu lichid AdBlue?

Acasa / Noutati / Cum completez cu lichid AdBlue?

Cum completez cu lichid AdBlue?

Noutati

Cum îmi completez AdBlue?

Dacă mașina dvs. folosește AdBlue, va avea propriul rezervor separat: nu se adaugă pur și simplu la motorina obișnuită. Dacă aveți noroc, un capac de umplutură albastru sau negru evident va fi amplasat lângă umplutura dvs. de combustibil pentru un acces ușor. Unele sunt amplasate sub capotă; altele sunt în portbagaj și necesită scoaterea roții de rezervă pentru a ajunge la umplutură. 

Unele mașini au nevoie de suportul pentru roți (instrument pentru îndepărtarea piulițelor roților) de sub podeaua portbagajului pentru a desface capacul de umplere AdBlue, în timp ce altele pot fi deschise manual.

AdBlue poate fi achiziționat de la dealeri, multe stații de alimentare și magazine de accesorii auto. Există diferite dimensiuni, dintre care cele mai mari necesită un furtun flexibil (de obicei vândut cu aditiv).

  • Important: ar trebui să utilizați doar echipamentele AdBlue pentru a stoca sau reumple AdBlue. Echipamentul trebuie, de asemenea, să fie păstrat curat și fără murdărie și praf.

Dar nu este albastru

Nu, AdBlue nu este albastru; este un amestec clar. AdBlue este de fapt un nume comercial înregistrat de asociația de producători auto germană. Există și altele, dar este cel mai des utilizat aditiv de evacuare.

Este mai scumpa o masină cu AdBlue?

Răspunsul este da, dar nu foarte mult în comparație cu costul motorinei pe care îl va folosi mașina dvs. De obicei, consumul este de 2-4% din motorina pentru mașini (deși autoutilitarele mai mari și camioanele pot folosi până la 6%). 

Ce se întâmplă dacă nu-l completez?

Mașina dvs. ar trebui să vă avertizeze cu un simbol sau un mesaj atunci când nivelul AbBlue este scăzut. Dacă epuizați, nu vă va deteriora motorul, dar senzorii vor detecta acest lucru. Unele mașini vă vor împiedica să porniți motorul odată ce acesta se va stinge; alții ar putea reduce performanțele motorului, limitând emisiile conform standardelor legale.

Este adevărat că este făcut din urină?

Nu, acesta este un mit urban. Cu toate acestea, conține aproximativ o a treia uree, care este un compus găsit și în urină.

Se îngheață?

Da AdBlue îngheață la aproximativ -11 ° C. Cu toate acestea, apa și urea se îngheață și se dezghețează în același ritm, astfel încât concentrația să rămână aceeași.

NOUTATI

Articole asemanatoare

Postari Recente in Blog

V-ALL BLue

Contacteaza-ne

Telefon: 0744 314 400
Email: office@v-allblue.ro
Adresa: Str. Negru Voda, nr. 120, Curtea de Arges
CUI 33162769

Scrieti-ne
Lasati un comentariu si va vom raspunde cat mai curand posibil.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.